2016. aasta sügissemestri kommuniktsioonistipendiumi pälvisid Kristiina Ojamets ja Kärt Kaasik — Tartu Ülikooli Sihtasutus
Tagasi
Kommunikatsioonibüroo Corpore andis koostöös Tartu Ülikooli Sihtasutusega 2016. aasta sügissemestril TÜ ühiskonnateaduste instituudi kommunikatsioonierialade üliõpilastele välja kaks 1000 euro suurust stipendiumi, mille pälvisid magistrant Kristiina Ojamets ja bakalaureusetaseme üliõpilane Kärt Kaasik.  

Corpore kommunikatsioonistipendiumi eesmärk on toetada Tartu Ülikooli ühiskonnateaduste instituudi kommunikatsioonierialade bakalaureuse- ja magistritaseme üliõpilaste õpinguid. Stipendiumi määramisel arvestatakse taotleja huvi kommunikatsioonivaldkonna vastu, silmaringi, aktiivset osalemist õppetöös ning ühiskondlikku ja erialast aktiivsust. Lisaks tuli taotlejatel esitada essee teemal “Muna või kana – uudis on meedias see, mida eile sotsiaalmeedias räägiti”.

Konkursile laekus sel korral 10 taotlust, mida hindas stipendiumikomisjon, kuhu kuulusid TÜ ühiskonnateaduste instituudi esindaja Tiiu Taur, SEB Panga turunduse ja kommunikatsiooni divisjoni juht Silver Vohu ning Corpore partnerid ja konsultandid.

Corpore juhataja Meelis Kubitsa sõnul on ettevõttel au olla Tartu Ülikooli partneriks ja anda oma panus tulevikutegijate toetuseks.

Corpore AS (www.corpore.ee) alustas iga-aastaste stipendiumite väljaandmist Tartu Ülikooli ühiskonnateaduste instituudi kommunikatsioonierialade bakalaureuse- ja magistriastme üliõpilastele 2015. aastal. Corpore annab välja kaks stipendiumit kogusummas 2000 eurot (à 1000 eurot), mis määratakse üheks õppeaastaks. Lisaks pakub ettevõte stipendiaatidele võimalust sooritada Corpores ühe kuu pikkune praktika aasta jooksul alates stipendiumi määramisest.

Lisainfo: Katrin Pärn, TÜ sihtasutuse assistent, tysiht@ut.ee, tel 737 5852 või 56 571 221