2015. aasta sügissemestri Corpore kommunikatsioonistipendiumi pälvisid Mai-Liis Sipria ja Heleri Tamme — Tartu Ülikooli Sihtasutus
Tagasi
Eesti juhtiv kommunikatsioonibüroo Corpore andis koostöös Tartu Ülikooli Sihtasutusega 2015. aasta sügissemestril TÜ ühiskonnateaduste instituudi kommunikatsioonierialade üliõpilastele välja kaks 1000 euro suurust stipendiumi, mille pälvisid magistrant Mai-Liis Sipria ja bakalaureusetaseme üliõpilane Heleri Tamme.

Corpore kommunikatsioonistipendiumi eesmärk on toetada Tartu Ülikooli ühiskonnateaduste instituudi kommunikatsioonierialade bakalaureuse- ja magistritaseme üliõpilaste õpinguid. Stipendiumi määramisel arvestatakse taotleja huvi kommunikatsioonivaldkonna vastu, silmaringi ja ühiskondlikku ning erialast aktiivsust. Lisaks tuli taotlejatel esitada essee teemal “Kommertstekstide uus tulemine. Kuidas edasi?”

Konkursile laekus sel korral 8 taotlust, mida hindas stipendiumikomisjon, kuhu kuulusid TÜ ühiskonnateaduste instituudi esindaja Tiiu Taur, KPMG Balticsi turundus- ja kommuniktsioonijuht Ada Bärenklau ning Corpore partnerid ja konsultandid.

„Mai-Liis Sipria ja Heleri Tamme puhul avaldas komisjoniliikmetele muljet mõlema kandidaadi analüütiline ja avar maailmavaade, isikupärased ideed ning tugev eneseväljendusoskus, mis on kommunikatsioonispetsialistide töö olulisteks komponentideks,“ sõnas stipendiumid üle andnud Corpore partner Aleksandra Moorast.

Corpore (www.corpore.ee) alustas iga-aastaste stipendiumite väljaandmist Tartu Ülikooli ühiskonnateaduste instituudi kommunikatsioonierialade bakalaureuse- ja magistriastme üliõpilastele 2015. aastal. Corpore annab välja kaks stipendiumit kogusummas 2000 eurot (à 1000 eurot), mis määratakse üheks õppeaastaks. Lisaks pakub ettevõte stipendiaatidele võimalust sooritada Corpores ühe kuu pikkune praktika aasta aja jooksul alates stipendiumi määramisest.

Lisainfo: Katrin Pärn, TÜ sihtasutuse assistent, tysiht@ut.ee, tel 737 5852 või 56 571 221