2006.a. toetajate koosolek — Tartu Ülikooli Sihtasutus
Tagasi
14. juunil toimus TÜ Sihtasutuse järjekordne toetajate koosolek. Sel aastal oli meie koosoleku lahkeks võõrustajaks TÜ Tehnoloogiainstituut.

Koosoleku avas TÜ Sihtasutuse usalduskogu esimees Aare Tark, kes tänas sihtasutuse seniseid toetajaid ja peatus põgusalt sihtasutuse plaanidel, mis on seotud eelkõige ülikooli 375. juubeliga järgmisel aastal.

Sihtasutuse juhatuse liige Ruth Kotsar andis toetajatele ülevaate möödunud majandusaastast, mis lõppes sihtasutusele 1,3 miljoni krooni suuruse kasumiga. Eelmisel majandusaastal kuulutas sihtasutus välja stipendiume ja preemiaid kokku 710 000 krooni suuruses summas 21-st erinevast fondist. Toetajatele jagati teavet ka sihtasutuse investeerimispoliitikast ja investeerimisportfelli struktuurist.

Eelmisel aastal sihtasutuse kaudu ülikooli toetanud firmadele ja eraisikutele anti üle tänukirjad. Kohapeal oli võimalus tänukiri üle anda AS Estravel tegevdirektor Anne Samlikule, Hansapanga Tartu regiooni juhataja Koit Semjonovile ja Advokaadibürood Luiga Mody Hääl ja Borenius esindavale vandeadvokaat Margus Mugule.

Lõpetuseks kuulasid koosolekust osavõtjad TÜ Tehnoloogiainstituudi töötajate poolt ettevalmistatud tutvustust tehnoloogiainstituudi töödest ja tegemistest ning väikest valikut huvitavamatest uurimisprojektidest, samuti oli võimalus nautida lummavat vaadet Tartu linnale tehnoloogiainstituudi väliterrassilt.

Fotod aadressil :
www.video.ut.ee/fotogalerii/2006/TY_Sihtasutuse_toetajate_koosolek/