2016. aasta Voldemar Siimoni Mälestusfondi stipendium — Tartu Ülikooli Sihtasutus

2016. aasta Voldemar Siimoni Mälestusfondi stipendium

2016. aasta Voldemar Siimoni Mälestusfondi stipendiumi pälvisid Andra Rumm, TÜ humanitaarteaduste ja kunstide valdkonna 1. aasta doktorant; Tõnn Adermann, TÜ humanitaarteaduste ja kunstide valdkonna 2. aasta magistrant; Riina Reinsalu, TÜ humanitaarteaduste ja kunstide valdkonna 2. aasta doktorant ja Enel Põld, TÜ humanitaarteaduste ja kunstide valdkonna 3. aasta üliõpilane.

Voldemar Siimoni Mälestusfondi eesmärk on toetada Tartu Ülikooli humanitaarteaduste ja kunstide valdkonna etnoloogia või eesti ja soome-ugri keeleteaduste eriala edukate üliõpilaste õpinguid ja enesetäiendamist nii Tartu Ülikoolis kui ka teistes maailma ülikoolides.

Välja on kuulutatud kuni viis 1500 euro suurust stipendiumit (stipendiumite lõpliku arvu otsustab komisjon).

Kandideerida saavad humanitaarteaduste ja kunstide valdkonna etnoloogia eriala või eesti ja soome-ugri keeleteaduste õppekava edukad üliõpilased, kelle kitsam eriala on eesti keel või läänemeresoome keeled. Muudel võrdsetel tingimustel on eelistatud üliõpilased, kes on sündinud ja kasvanud Saaremaal.

Kandideerimiseks tuleb taotlejal esitata TÜ sihtasutusele elektrooniline stipendiumitaotlus (taotlus sisaldab ka õppejõu soovitust - vajalik lisada soovitaja nimi ja e-posti aadress, kuhu läheb automaatkiri lingiga, mille kaudu õppejõud saab soovituskirja üles laadida).

Taotluste esitamise tähtaeg on 1. mai 2016.

Täpsem informatsioon: tysiht@ut.ee, tel 737 5852 või 56 571 221 (Katrin Pärn)

Konkursi tulemused tehakse teatavaks hiljemalt juuni alguses