Algasid konkursid terminoloogiaprogrammi stipendiumitele

  • Võõrkeelse väitekirja eestikeelse resümee stipendiumühe stipendiumi suurus minimaalselt 500 eurot

Taotleda saavad kõikide viimase kahe aasta jooksul Eestis kaitstud võõrkeelsete doktoriväitekirjade autorid. Stipendiumi rahastatakse eestikeelse terminoloogia toetamise programmi vahenditest. Taotluste esitamise tähtaeg on 6. märts. Uuri stipendiumi kohta lähemalt…

  • Eestikeelse terminoloogia sihtstipendiumühe stipendiumi suurus minimaalselt 500 eurot

Taotleda saavad kõigi Eesti avalik-õiguslike kõrgkoolide üliõpilased, õppejõud ja teadustöötajad, kelle õppe- või uurimisvaldkond on seotud eestikeelse terminoloogia ja selle arendamisega või kes arendavad eesti terminoloogiat oma mis tahes eriala doktoritöö osana. Stipendiumi rahastatakse eestikeelse terminoloogia toetamise programmi vahenditest. Taotluste esitamise tähtaeg on 6. märts. Uuri stipendiumi kohta lähemalt…

Täpsem informatsioon ja nõuded stipendiumite taotlemiseks: http://sihtasutus.ut.ee/taotle-stipendiumi/kkk/, tysiht@ut.ee, tel 737 5852 või 56 571 221 (Katrin Pärn)